Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Dokumaların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına müsaade verilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin yeğin iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince içli davranıyoruz.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Erişim kolaylığı tedariklemek amaçlı bünyelmış merdivenlerin dışında yaşama emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Meslek kurtarmak yerine yangın merdivenleri içre insan çitndıran bütün strüktürlarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve yaraşır fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu nedenle daha faik bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sıyanet katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel tavır önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, auta harbi açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda adetlan tüm değsorunkenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın Kapısı baş amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı yekta bir hareketle Yangın Merdiveni Kapısı açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Report this wiki page